VŠETKY KATEGÓRIE
Košík

Ako sa vyrába futbalová sieť

Futbal sa nehrá len na profesionálne vybavených štadiónoch s tribúnami, ideálnym trávnikom a plným vybavením. Hrá sa aktívne aj v záhrade, na školských a univerzitných ihriskách a v športových halách. Deti s radosťou naháňajú loptu po trávniku. Aby hra bola uspokojivá, musíte mať k dispozícii dobrú bránku, ktorá má okrem konštrukcie aj kvalitnú sieť. Tá poskytuje pohodlný priebeh hry a niekedy aj bezpečnosť, najmä ak sa zápas odohráva na dvore alebo v blízkosti budovy s početnými oknami.

Ako si upliesť futbalovú sieť?

  • Podomácky.Najjednoduchšou, najlacnejšou, ale aj najmenej pohodlnou možnosťou je vytvorenie siete priamo na ráme brány. Na tento účel je vhodná bežná šnúra na bielizeň alebo iný materiál odolný proti vlhkosti a ultrafialovému žiareniu. Každých 15 centimetrov na ráme bránky urobte oká s priemerom 12 mm. Potom napnite vodorovné a zvislé šnúry. Tam, kde sa pretínajú ich zviažte, aby sa nerozchádzali. Takto rýchlo a lacno získate sieť s okami s rozmermi 15 x 15 cm a hmotnosťou do 10 kg. Takúto sieť upletiete za pár hodín. Rozpliesť celú sieť je už náročnejšie.
  • Ručným tkaním. Ak poznáte člnok a máte základy v tkaní, sieť na jednu futbalovú bránku upletiete za pár večerov. Môžete použiť hrubé kapronové alebo nylonové vlákno. Prv, než začnete, dobre zvážte náklady na prácu. Budete na ňu totiž potrebovať viacero nástrojov. Ak vám potrebné zručnosti chýbajú a postup hľadáte medzi videami na YouTube, čas na výrobu sa môže zdvoj- alebo dokonca strojnásobiť. V tom prípade je potrebné zvážiť nevýhody uzlovej metódy tkania: zvýšené riziko zranenia, vysoké náklady na prácu a veľká čistá hmotnosť.

Hotové siete od spoločnosti Luxsol

Existtuje aj jednoduchšie riešenie – kúpa futbalovej siete potrebnej veľkosti a vlastností v internetovom obchode spoločnosti Luxsol. Ponúkame široký výber modelov pre klasický, dorasteneckýfutbal a minifutbal za priaznivú cenu. Na výrobu sietí používame spoľahlivé a overené materiály: polypropylén, polyamid a nylon. Siete vyrábame metódou tkania bez uzlov.

Spolu so sieťou si u nás môžete kúpiť aj doplnkový tovar na futbal, skladovanie a prepravu inventára:

  • Rohové vlajky na plážový futbal;
  • Označovacie pásky;
  • Hotové bránky na dorastenecký, plážový a klasický futbal;
  • Kontajnery na skladovanie a prepravu siete, lôpt a vybavenia.